Spelschema: 
https://tullingecupen.se/2023/result/  
Kontrollera erat spelschema igen då det skett några mindre justeringar.  
 
Incheckning: 
Incheckning görs vid Tullingecupens kansli i idrottshuset i Tumba (plan två ovanför läktaren på kortsidan) och öppnar på fredagen kl.17:00. 
Vid incheckningen får alla lag en goodiebag som bland annat innehåller armband som ger ledarna grattis kaffe under cupen. 

Det finns inget i bagen som behövs för att genomföra matcherna, så ni kan hämta ut dom före eller efter första matchen, det som passar just ert schema bäst. Armbandet skall bäras under hela cupen förutsatt att man ska dricka kaffe.  
Cupkansliet kommer hålla öppet under hela helgen, vid vissa tillfällen kan kansliet vara obemannat, då meddelas det på plats när personal är tillbaka alt. ett kontaktnummer att ringa.   
 
Deltagande lag:  
Matchtiden är satt till 2x20 min med ca 4-5 min paus. 
Ni behöver ta med bortaställ eller västar i annan kulör än matchtröjans färg om det uttalade hemmalaget har liknande tröjfärg. Det är domarna som avgör hur lika tröjfärgen är varandra. Är tröjorna för lika och man ej har alternativ färg kommer domaren tilldöma hemmalaget seger i matchen på Walk-over.   
 
Innan match:  
Ni kommer få tilldelat ett omklädningsrum av Hallvärden Vi kommer välkomna er tillträde till omklädningsrummet 30 min före matchstart, samt tillträde till spelplanen 10 min innan matchstart. Vi har ett späckat schema så vi ber er utföra uppvärmning utomhus alt. i den mån det går, omklädningsrummet.  
Begränsad uppvärmning på plan. Vi är måna om att hålla alla starttider så varierad tid finns mellan matcherna. Hoppas på ert överseende med detta.  
 
Ni medtager själva uppvärmningsbollar och ser till att de samlas upp när domaren blåser för att match skall starta.  
 
Hallvärdarna kommer ha varselvästar så de går ej att missa. Vissa hallar har anslagstavlor där omklädningsrumschema finns uppskrivet.  
 
Tag med era tillhörigheter till spelplanen då vi inte tar ansvar om något försvinner.  
Det är också ni ledare som har koll på tiden för ert tillträde till spelplanen. Visa spelande lag respekt och ställ er inte runt planen i väntan på tillträde, Tack.   
 
Efter färdigspelad match:  
Ber vi er att smidigt tacka motståndarlag, ta med era tillhörigheter och snabbt bege er till omklädningsrummet, av respekt för lagen som spelar matchen efter. 
Ni måste lämna omklädningsrummet senast 15 min efter färdigspelad match. 
 
Matchens Fair-play:  
Direkt efter slutsignal så kommer en spelare i varje lag tilldelas ett Fair-playpris. Det kommer kommuniceras ut genom sekretariatet där spelarna hämtar sitt pris.   
Detta pris tilldelas de spelare som utmärkt sig föredömligt under matchen och det är domarna som utser dessa. Besluten går ej att överklaga.  
Sponsor av Fair playpriset är TullingeTandläkarna.  
 
Domare: 
Det är vi i FBI Tullinge som ombesörjer med utbildade domare. Vi hoppas att ni respekterar deras beslut och håller god ton. Finns synpunkter ber vi er kontakta cupstyrelsen efter avslutad match via mail  tullingecupen@fbitullinge.nu    
 
 
Deltagande spelare: 
Vi önskar att ni fyller i era spelare som skall spela cupen med länken i det tidigare utskicket vi gjorde, senast måndag 20/8. Hittar ni inte länken kan ni skriva ett mail till tullingecupen@fbitullinge.nu med Spelarens namn, personnummer (6 siffror) samt nummer på tröjan (hemmatröjan).  
 
Matchprotokoll: 
Lagledaren i varje lag ombedes 5 minuter innan matchen kontakta sekretariatet. Detta för att korrigera eventuella spelare som ej närvarar på matchen (utifrån det ni registrerat). Om ni inte angett spelarens tröjnummer ber vi er även göra detta i det här skedet samt lagkapten (Spelar ni i borta-tröjor så behöver ni ändra nummer om de inte har samma).  
Vi kommer under samtliga matcher under cupen ha utskrivna protokoll. Dvs så liverapporterar vi inte på hemsidan. (Ingen rapportering på blå nivå). 
 
Sekretariatet:  
Målregistrering: Röda och junior klasser kommer mål räknas på matchklockan.  
Poängräkning: Endast röda klasser. Ni ser lätt spelschemat och tabell på cupens hemsida.  
Sekretariatet kommer använda mikrofon och ropa ut målgörare.  (Ej på blå nivå) 
Musik kommer spelas under uppvärmningen och i vissa fall i periodpaus. Alla hallar har samma spellista. Om ni själva vill ta del av den och tagga till innan cupen så ligger den på Spotify: “Tullingecupen 2023”   

Vi ber er ha respekt för de ideella själar som bemannar sekretariatet. De har instruktioner att följa men uppstår något fel - så tänk på att det inte är blodigt allvar – alla kan göra fel.  

 
DJ:  
I hallarna Tumba Idrottshus hall A, Tullingehallen samt i Storvretens sporthall kommer DJ spela under cupen, de spelar även musik vid avbrott i spelet under matcherna. I övriga hallar sköter sekretariatet musik för uppvärming. 
 
Medaljer/pokaler: 

Alla spelare i de blå klasserna kommer att få medaljer (de får ni ledare när ni checkar in ert lag, tanken är att ni delar ut dessa till era spelare i omklädningsrummet efter sista matchen), i de klasserna som har slutspel åker vinnarna hem med en pokal som delas ut direkt efter slutsignalen i A-finalen.  
Pokal delas även ut till det förlorande laget i A-final och till vinnare i B-finalen samt till segraren i bronsmatch (för de klasser som har bronsmatch).    
 
 
Efter A-finalens slut:  

När A-final spelats klart och vinnande lag firat och tackat sina motståndare kommer det ut en vinnarskylt på spelplanen där representant för cupstyrelsen kommer fota er bakom. Dessa bilder får ni ta del av genom cupens sociala medier och kan självklart få skickade till ert lag också.   
 
Fotograf: 
Cupen kommer anlita en fotograf som är ambulerande under söndagen. Han kommer befinna sig runt spelplanen iförd funktionärsväst.  
Skulle ni som deltagande lag vilja ha egen fotograf på plats runt spelplanen så behöver detta förankras med cupstyrelsen i god tid innan cupstart.  

Cafeteria/grill: 
Läs under fliken 'Utanför sargen' uppe i menyn på sidan. 

Parkering:
 

Intill varje hall finns det bra parkeringsmöjligheter.  
Idrottshuset Tumba: Parkering finns intill det gröna kommunhuset och Ishuset. 
Storvretens sporthall: Parkering finns i anslutning till hallen på Odlingsvägen. 
Tullingehallen: Begränsad parkeringsyta utanför hallen. Om det är fullt, ber vi er parkera på Trädgårdsstadsskolans parkering som ligger på andra sidan fotbollsplanen. 
Broängens sporthall: Parkering finns direkt utanför hallen vid skolan.  
Botkyrkahallen: Stor parkering finns vid hallen.  
Kärsbyhallen: Parkering finns längs med Kärsbyskolans byggnad, mellan skolan och Hallundavägen.  
Observera eventuella P-skivor och parkeringsavgifter!   
 
 
Publik

Vi har olika förutsättningar för publik i de olika hallarna.  
Högst publikkapacitet finns i Botkyrkahallen hall A med cirka 1000 personer och Tumba Idrottshus hall A med cirka 500 publikplatser.  
Storvretens sporthall rymmer cirka 150 personer likaså Malmsjö Sporthall. 

De mindre hallarna, Tumba idrottshus hall B, Broängens sporthall och Botkyrkahallen hall B har mindre publikytor och vi ber er om överseende med detta och be er att lämna hallen så fort "er" match är färdigspelad och ge plats åt ny publik.   

 
Sponsorer - länkar finns på tullingecupen.se  
 
Aktiviteter runt och i hallarna:  

Tullinge Hälsokälla -   THK är ny samarbetspartner med FBI Tullinge och de pysslar med gym och rehab. De finner ni intill Tullingehallen eller i Trädgårdstadsskolan som ligger precis brevid (beroende på väderlek). Skyltar kommer visa er vägen. Passa på att besöka dem och utnyttja de fina erbjudande som de har under cupen, såsom: 

- 15 min sittande massage för 100:- 
- Lotteri med högvinster som massage, personlig träning och mycket mer 
- Träningskläder från bl.a Röhnisch till 40% rabatt.  
- Rådfråga naprapaten 
- Vetekuddar från Beijlas till cup-pris 
- Ekologiska snacks och proteinbarer.  
- De har satt ihop förmånliga friskvårdspaket som endast säljs under cupen. 

De erbjuder även fint inslagna presentkort med en liten extra gåva i paketet. 
Du kan betala med swish eller få faktura. 

Assist Innebandybutik –  
Assist kommer finnas på plats i Tumba idrottshus under lördag och söndag. De kommer sälja blad, klubbor, grepplindor m.m. Förhoppningsvis får man även med sig sin utrustning för att trycka kläder och då kan man passa på att köpa en snygg träningströja med tryck, på plats under cupen. 

Newbody - Newbody kommer att vara på plats i Tumba idrottshus under lördag och söndag. Delta i tävlingar, kolla in deras sortiment och passa på att beställa direkt, eller varför inte be dem starta en försäljning för erat lag och dra in en slant till lagkassan. 
 
BokaKörning -Tullinges nya körskola kommer vara på plats i Tumba idrottshus och visa vad de har för olika kurser och utbildningar samt erbjudanden. 

Har ni övriga funderingar eller frågor är det bara kontakta oss på  tullingecupen@fbitullinge.nu

Vi i FBI Tullinge och Cupstyrelsen önskar er hjärtligt välkomna till Tullingecupen!